Bell Schedule

Start Time

End Time

Period

Total Minutes

8:45 AM

9:30 AM

1st Period / ASPIRE

45 minutes

9:33 AM

10:43 AM

2nd Period

70 minutes

10:46 AM

11:56 AM

3rd Period

70 minutes

12:00 PM

12:45 PM

4th Period / Lunch

45 minutes

12:50 PM

2:00 PM

5th Period

70 minutes

2:03 PM

3:15 PM

6th Period

72 minutes